De sporten

Kickboksen

We verzorgen trainingen waarbij je werkt aan je conditie, techniek, doorzettingsvermogen, vetverbranding en kracht.

Vanaf de leeftijd van 14 jaar worden er kickbokslessen georganiseerd. Naast techniek wordt er tijdens de trainingen ook gewerkt aan conditie, kracht en doorzettingsvermogen. Ervaren kickboksers mogen elkaar tijdens het sparren goed raken, echter houden we rekening met fysieke verschillen. Tijdens het sparren wisselen we iedere ronde van partner.

Kickboksen/zelfverdediging Jeugd 

In de leeftijdscategorie van 7 t/m 13 jaar wordt er een combinatie van kickboksen en zelfverdediging gegeven. Naast de kickbokstechnieken wordt er ook aandacht besteed aan zelfverdedigingstechnieken. Het handelen in bepaalde praktijksituaties zal eveneens aan bod komen. Zowel bij de kinderen als volwassenen wordt er gespard, echter gaat dit bij de kinderen altijd met veel beleid.

Door de combinatie kickboksen/zelfverdediging is het ook een goede conditie- en krachttraining. Werken aan techniek, doorzettingsvermogen, kracht, zelfvertrouwen en vetverbranding, allemaal in één training!

Circuittraining

Tijdens de circuittraining gaan we een uur lang aan ons conditie en kracht werken. We voeren verschillende oefeningen uit. Denk hierbij aan het stoten op een bokszak, het trainen met gewichten en lekker los gaan met een battlerope. Er worden technieken uit het kickboksen gebruikt, maar niet op elkaar. De training is niet gericht op de vechttechnieken. Je kunt deelnemen vanaf je 14e levensjaar.

 

Circuittraining

Klik hier voor meer informatie!

We werken samen met jeugdfonds sport Friesland!

Heb of ken je een kind dat (weer) graag bij ons op de club wil komen sporten, maar is de contributie een probleem? Wij werken samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Het fonds betaalt de contributie en de benodigde spullen als...